Tarieven

Als therapeute ben ik geregistreerd als energetische therapeut met als specialisatie energetische therapie.

Voor de zorgverzekeraar vallen de behandelingstarieven van energetische therapie onder Natuurgeneeskunde. Als therapeute ben ik geregistreerd bij de zorgverzekeraar als Natuurgeneeskundig therapeut met als specialisatie energetische therapie.

Deze kwalificatie vindt u ook terug op uw rekening. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt, bij aanvullende verzekeringen, geheel of gedeeltelijk (afhankelijk van de polis) mijn behandelingen.

Voor de behandelingen hoeft u geen verplicht eigen risico af te dragen.

Criterium voor een vergoeding is dat de therapeut aangesloten is bij een beroepsvereniging en bij een Registratie instituut voor natuurgerichte gezondheidszorg. Ik ben geregistreerd  bij de beroepsorganisatie “Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze” en bij het register voor Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, het RBCZ.

Ik ben dat onder registratienummer 22112045 bij de beroepsorganisatie “Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze” en mijn licentienummer bij het register voor Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg is 101032R.

Eerste consult inclusief intake, anderhalf uur

€85,- per consult

Vervolgconsult, duur 1 uur

€70,- per consult

Half uur consult

€40,-

         

 

Behandelingstarieven en kwalificatie op rekening

Nota

De nota dient na het consult contant te worden voldaan en u kunt eventueel de nota declareren bij uw zorgverzekeraar. Neem bij uw consult het pasje van uw zorgverzekering mee zodat ik uw nota met de juiste gegevens in kan vullen.

Indien u verhindert bent, kunt u tot 24u voor aanvang van een afspraak kostenloos annuleren. Zegt u binnen 24 uur af, dan ben ik genoodzaakt het volledige bedrag van het afgesproken consult in rekening te brengen.

Een overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar kunt u  vinden via deze link: Vergoedingen zorgverzekeraars VBAG consument

Voor de zorgverzekeraar vallen de behandelingstarieven van energetische therapie onder Natuurgeneeskunde. Als therapeute ben ik geregistreerd bij de zorgverzekeraar als natuurgeneeskundig therapeut met als specialisatie energetische therapie.